Xell on corona 4gb v2 error

Ask/Talk about XeLL in here
orkid1818

Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Thu Aug 09, 2012 3:39 am

XeLL - First stage
* Attempting to wakeup all CPUs...
CPUs online: 03..
CPUs online: 3f..
* success.
* Decompressing stage 2...
* Loading ELF file...
0x00000000 0x00035900, Loading .text...done
0x00035900 0x000005cc, Loading .elfldr...done
0x00035ed0 0x000064f8, Loading .data...done
0x0003c3c8 0x00000214, Loading .got2...done
0x0003c5e0 0x0000006c, Loading .sdata...done
0x0003c650 0x00008a38, Loading .rodata...done
0x00045088 0x0000002c, Loading .eh_frame_hdr...done
0x000450b4 0x0000011c, Loading .eh_frame...done
0x000451e0 0x00722d04, Clearing .bss...done
0x00767ee4 0x00000084, Clearing .sbss...done
* GO (entrypoint: 0000000000009800)
Xenos GPU ID=5841
! SFCX: Unsupported Type A-0
! config: sfcx not initialized
unknown SMC bulk msg
DVD cover state: 62
AVPACK detected: 5c
. ana disable
. ana enable
.................................................. ................................. . f1
. f2
* Xenos FB with 74x27 (640x480) at 0x9e000000 initialized.

XeLL - Xenon linux loader second stage 0.99-git- 2011-09-23 (root@x360dev i686)
*
! SFCX: Unsupported Type A-0
! sfcx initialization failure
! nand related features will not be available
! SFCX: Unsupported Type A-0
! config: sfcx not initialized
* network init
* initializing lwip 1.4.0...
Reinit PHY...
Waiting for link...link still down.
* requesting dhcp.................................failed
* now assigning a static ip
* starting httpd server...success
* usb init
* Initialising USB EHCI...
Initialising EHCI bus 0 at 0xea003000
Initialising EHCI bus 1 at 0xea005000
EHCI bus 1 port 1: low speed, releasing to OHCI
* Initialising USB OHCI...
USB bus 0 device 1: vendor 0000 product 0000 class 09: USB Hub
USB bus 1 device 1: vendor 0000 product 0000 class 09: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1

Cannot show DVD key.....

can someone help me to fix ?

sk1080

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by sk1080 » Thu Aug 09, 2012 4:00 am

How bout build a RECENT xell and disable the stuff that doesn't work

orkid1818

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Thu Aug 09, 2012 7:15 am

[quote="sk1080"]
How bout build a RECENT xell and disable the stuff that doesn't work
[/quote]

How to disable the stuff ? KV read error also ....

sk1080

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by sk1080 » Thu Aug 09, 2012 7:16 am

comment out things that don't work
dvd key errors because kv read errors because sfcx(nand) doesn't work

orkid1818

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Thu Aug 09, 2012 7:18 am

! SFCX: Unsupported Type A-0
! config: sfcx not initialized
unknown SMC bulk msg
DVD cover state: 62
AVPACK detected: 5c
. ana disable
. ana enable
..................................

i think this is the problem ....

orkid1818

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Thu Aug 09, 2012 7:19 am

[quote="sk1080"]
comment out things that don't work
dvd key errors because kv read errors because sfcx(nand) doesn't work
[/quote]

Have to fix this sfcx ... 4g use eMMC nand .

sk1080

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by sk1080 » Thu Aug 09, 2012 7:20 am

afaik, corona 4gb nand stuff was never figured out...

orkid1818

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Thu Aug 09, 2012 7:38 am

[quote="sk1080"]
afaik, corona 4gb nand stuff was never figured out...
[/quote]

You about build.by edit ? 4gb nand data no need set bad block area .

sk1080

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by sk1080 » Thu Aug 09, 2012 7:41 am

Try adding the nand type then......

orkid1818

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Thu Aug 09, 2012 7:46 am

[quote="sk1080"]
Try adding the nand type then......
[/quote]

I am new ..dont know how to do . hardware i have done booting Xell.

sk1080

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by sk1080 » Thu Aug 09, 2012 7:49 am

Basically I am saying:
Since corona 4gb(and corona at that) are not officially supported at this time, and we do not have anyone activly working on them(very few of us have a 4gb), you either wait for us to officially support them, compile the toolchain and make a reduced xell build, or fix it yourself.

orkid1818

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Thu Aug 09, 2012 7:54 am

[quote="sk1080"]
Basically I am saying:
Since corona 4gb(and corona at that) are not officially supported at this time, and we do not have anyone activly working on them(very few of us have a 4gb), you either wait for us to officially support them, compile the toolchain and make a reduced xell build, or fix it yourself.
[/quote]

Ok Thank

User avatar
tuxuser
Administrator
Administrator
Posts: 301
Joined: Sat Feb 19, 2011 4:53 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by tuxuser » Thu Aug 09, 2012 10:07 am

[quote="orkid1818"]
You about build.by edit ? 4gb nand data no need set bad block area .
[/quote]

You added Corona 4GB support by editing build.py? Could you explain a little more how you got your console glitched? How did you dump the NAND.. how was the Image created.. etc?
I have no idea what I am doing but atleast I am trying

orkid1818

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by orkid1818 » Fri Aug 10, 2012 4:36 am

XeLL - First stage
* Attempting to wakeup all CPUs...
CPUs online: 03..
CPUs online: 3f..
* success.
* Decompressing stage 2...
* Loading ELF file...
0x00000000 0x00035900, Loading .text...done
0x00035900 0x000005cc, Loading .elfldr...done
0x00035ed0 0x000064f8, Loading .data...done
0x0003c3c8 0x00000214, Loading .got2...done
0x0003c5e0 0x0000006c, Loading .sdata...done
0x0003c650 0x00008a38, Loading .rodata...done
0x00045088 0x0000002c, Loading .eh_frame_hdr...done
0x000450b4 0x0000011c, Loading .eh_frame...done
0x000451e0 0x00722d04, Clearing .bss...done
0x00767ee4 0x00000084, Clearing .sbss...done
* GO (entrypoint: 0000000000009800)
Xenos GPU ID=5841
! SFCX: Unsupported Type A-0
! config: sfcx not initialized
unknown SMC bulk msg
DVD cover state: 62
AVPACK detected: 5c
. ana disable
. ana enable
................................................................................... . f1
. f2
* Xenos FB with 74x27 (640x480) at 0x9e000000 initialized.

XeLL - Xenon linux loader second stage 0.99-git- 2011-09-23 (root@x360dev i686)
*
! SFCX: Unsupported Type A-0
! sfcx initialization failure
! nand related features will not be available
! SFCX: Unsupported Type A-0
! config: sfcx not initialized
* network init
* initializing lwip 1.4.0...
Reinit PHY...
Waiting for link...link still down.
* requesting dhcp.................................failed
* now assigning a static ip
* starting httpd server...success
* usb init
* Initialising USB EHCI...
Initialising EHCI bus 0 at 0xea003000
Initialising EHCI bus 1 at 0xea005000
EHCI bus 1 port 1: low speed, releasing to OHCI
* Initialising USB OHCI...
USB bus 0 device 1: vendor 0000 product 0000 class 09: USB Hub
USB bus 1 device 1: vendor 0000 product 0000 class 09: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
0000000000000600
PIR=0000000000000000
sr0=000000008001c7c8
lr =000000008001c7a0
sr1=1000000002003030
DAR=00000000c6d2f869
r00=000000008005dd00
r01=000000008fffee30
r02=800000001c00a0e0
r03=0000000006000000
r04=ffffffffffffffc8
r05=000000008005fc80
r06=0000000000000000
r07=00000000000fb8e0
r08=000000008005e3f8
r09=00000000c6d2f869
r10=00000000c6d2f871
r11=000000008fffee60
r12=0000000044000084
r13=0000000002000000
r14=0000000000000000
r15=00000000c8100000
r16=0000000000000000
r17=0000000000000000
r18=0000000080043ee5
r19=0000000080043fd4
r20=0000000080043e08
r21=0000000080767ea0
r22=0000000000000000
r23=000000008005fbb0
r24=000000008005fc80
r25=000000008005fc40
r26=0000000000000006
r27=0000000000000001
r28=00000000c6d2f869
r29=00000000b51faf30
r30=00000000ffffffff
r31=000000008005d858

Stack
000000000fffee30=8fffee6080767ea0
000000000fffee38=000000008005fbb0
000000000fffee40=8005fc808005fc40
000000000fffee48=0000000800000001
000000000fffee50=8005fbe08005fcb8
000000000fffee58=000000808005fcb8
000000000fffee60=8fffee708001d750
000000000fffee68=000000008005f8e0
000000000fffee70=8fffee908001d880
000000000fffee78=0000000800000001
000000000fffee80=8005fbe000000006
000000000fffee88=000000808005fae8
000000000fffee90=8fffeed08001db4c
000000000fffee98=0000000000000008
000000000fffeea0=000000018001e628
000000000fffeea8=80043f238005fb80
000000000fffeeb0=80767ea08005fae8
000000000fffeeb8=8005f9588005fae8
000000000fffeec0=8005fb8080767ea0
000000000fffeec8=8005fbe000000008
000000000fffeed0=8fffef008001dee4
000000000fffeed8=000000008005fae8
000000000fffeee0=8fffef008001d69c
000000000fffeee8=8005f95880760000
000000000fffeef0=8005f95800000001
000000000fffeef8=8005fab08005f818
000000000fffef00=8fffef608001edb4
000000000fffef08=8005f9588005f818
000000000fffef10=8fffef508001ea30
000000000fffef18=010000198005f960
000000000fffef20=8fffef5000000000
000000000fffef28=0000000000000000

sk1080

Re: Xell on corona 4gb v2 error

Post by sk1080 » Fri Aug 10, 2012 4:41 am

Stack dump doesn't help without xell symbols
Also, we need more infromation, as in how you built this image, how you glitched a corona 4gb, etc.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest